112verzekeren

Na een (verkeers)ongeluk is het belangrijk om het een en ander te weten over de verzekeringen. Een ongeluk kan veel kosten met zich mee brengen van materiƫle schades tot letselschades. Het is belangrijk om te weten welke gegevens je nodig hebt van de veroorzaker en wat je moet doen na een ongeluk.

Ben je aansprakelijk? Als een ongeval veroorzaakt wordt door jou ben je aansprakelijk. Iedereen kan een situatie overkomen waarbij er een ongeluk veroorzaakt wordt. Als een ander of iets door jouw acties schade lijden, ben je aansprakelijk. Lees hier dan meer over de aansprakelijkheidsverzekering.

Als je een auto-ongeluk hebt gehad kan jouw auto veel schade hebben opgelopen. Wellicht heb je met jouw auto ook schade bij een andere auto aangericht. In deze situatie hoop je natuurlijk dat jouw verzekering je helpt bij deze kosten die je hiervoor moet maken. Een auto repareren kan veel geld kosten, dus wees goed verzekerd voordat je de weg op gaat. Lees hier dan meer over de autoverzekering.

Stel je voor: je wordt aangereden in het verkeer en beland hierdoor in het ziekenhuis met meerdere letsel schades. Hier kunnen vele hoge kosten bij komen kijken. Deze kosten worden (voor een deel) vergoedt vanuit de basisverzekering. Lees hier over het proces nadat je letselschades hebt opgelopen.