Diensten

Lees op 112spoed.nl alles over onze diensten.

Omdat veel mensen niet graag ingehaald worden over de vluchtstrook en al helemaal niet tussen de file door gebeurd het vaak dat de file langer duurt als werkelijk noodzakelijk is. Ondanks het feit dat de meeste snelwegen breed genoeg zijn, worden hulpverleningsinstanties gehinderd bij het passeren van de wachtende file.

Wanneer rijdt een berger in Nederland over de vluchtstrook en onder welke voorwaarden? Wat is Incident Management? Waar ergert de berger zich aan bij zijn werk? Lees het hier.

De dienst vervoer en ondersteuning, een minder bekende groep van voertuigen die gebruik mogen maken van optische- en geluidssignalen. Vandaar dan ook dat wij via deze pagina u graag op de hoogte brengen van deze bijzondere weggebruikers. Lees hier meer over de DV&O.

Een politieauto die rijd zonder zwaailicht en sirene, en die zich niet houdt aan de verkeersregels. Zoals het door rood rijden, over de busstrook rijden, zelfs tegen het verkeer in rijden. Mogen ze dat wel? Of doen ze maar lekker waar ze zin in hebben? Bekijk de pagina voor de antwoorden.